Εξειδίκευση & Αξιοπιστία | 40 Χρόνια

Groupama Ασφαλιστική: Εγγύηση αποζημίωσης σε 7 ημέρες

11 Απρ

Groupama Ασφαλιστική: Εγγύηση αποζημίωσης σε 7 ημέρες

Groupama Ασφαλιστική: Εγγύηση αποζημίωσης σε 7 ημέρες

Η Groupama Ασφαλιστική, καινοτομώντας για μια ακόμη φορά, γίνεται η πρώτη – και μοναδική –  εταιρία στην ελληνική ασφαλιστική αγορά που εγγυάται ότι ο μέγιστος χρόνος καταβολής αποζημίωσης για ζημιές μέχρι 5.000 ευρώ δεν θα υπερβαίνει το χρονικό περιθώριο των επτά εργάσιμων ημερών.

Από την 1η Μαρτίου 2019, οι ασφαλισμένοι στα προγράμματα κατοικίας ασφάλισης Cocoon, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και κατόπιν επίσκεψης ειδικού πραγματογνώμονα, έχουν τη δυνατότητα να υπογράψουν το έντυπο «Άμεσος διακανονισμός ζημιάς πυρός και πρόσθετων κινδύνων» και να λάβουν την αποζημίωση εντός επτά ημερών, εφόσον το ύψος των ζημιών δεν υπερβαίνει το προαναφερθέν ποσό. Παράλληλα, η εταιρία δεσμεύεται να καταβάλει ανταποδοτικά το ποσό των 50 ευρώ για κάθε εργάσιμη ημέρα καθυστέρησης αποπληρωμής της αποζημίωσης, ως μια ρήτρα αξιοπιστίας προς τους συμβεβλημένους.

Με αυτή την πρωτοποριακή κίνηση, η Groupama Ασφαλιστική επιχειρεί να ενδυναμώσει τη σχέση εμπιστοσύνης και φερεγγυότητας που έχει κτίσει με τους πελάτες της, εισάγοντας συνεχώς νέους τρόπους για να τους στηρίζει άμεσα σε δύσκολες στιγμές. Ασφάλιση, άλλωστε, για την εταιρία δεν σημαίνει μόνο κάλυψη ζημιών, αλλά και αποτελεσματική εξυπηρέτηση εκείνων που αντιμετωπίζουν απρόοπτα γεγονότα.

Η Groupama Ασφαλιστική παραμένει πάντα μια εταιρία με ανθρώπινο πρόσωπο, με σκοπό να παρέχει αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις στα προβλήματα κάθε ασφαλισμένου.