Εξειδίκευση & Αξιοπιστία | 40 Χρόνια

Όροι Χρήσης Συναλλαγών

Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης Συναλλαγών

Η υπηρεσία ηλεκτρονικής πληρωμής ασφαλίστρων είναι διαθέσιμη στο δικτυακό τόπο https://theodoropoulos-insurance.gr/checkout σε συνεργασία με την Alpha Bank και παρέχει στους χρήστες την δυνατότητα να εξοφλούν τα ασφάλιστρά τους άνευ χρέωσης είτε με χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας (American Express, Visa, Mastercard, Maestro, Diners Club) οποιασδήποτε τράπεζας είτε με χρήση ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Οι χρήστες του δικτυακού τόπου https://theodoropoulos-insurance.gr/checkout προκειμένου να εξοφλήσουν τα ασφάλιστρά τους, συμπληρώνουν τα απαραίτητα πεδία στην οθόνη, ήτοι ποσό πληρωμής, ονοματεπώνυμο, e-mail, αιτιολογία πληρωμής και αφού αποδεχτούν μέσω σχετικής επιλογής τους όρους χρήσης και πατήσουν το κουμπί «Πληρωμή», μεταφέρονται αυτόματα  στην ασφαλή σελίδα πληρωμών της υπηρεσίας Alpha e-Commerce της Alpha Bank μέσω ειδικής διασύνδεσης Re-Direct, ώστε να ολοκληρωθεί η συναλλαγή, επιτυχώς με αποστολή σχετικού ενημερωτικού e-mail  ή ανεπιτυχώς, σύμφωνα με τις συνθήκες που καθορίζει η τράπεζα. Με την ολοκλήρωση κάθε συναλλαγής, οι χρήστες μπορούν να εκτυπώνουν ή να αποθηκεύουν σε pdf το αποδεικτικό ολοκλήρωσης συναλλαγής.

Οι χρήστες του δικτυακού τόπου https://theodoropoulos-insurance.gr/checkout εισάγουν τα στοιχεία της κάρτας τους, χωρίς εγγραφή και χρήση κωδικών, στην ασφαλή σελίδα πληρωμών της υπηρεσίας Alpha e-Commerce της Alpha Bank μέσω ειδικής διασύνδεσης Re-Direct από τον δικτυακό τόπο https://theodoropoulos-insurance.gr/checkout. Συνεπώς, κανένα στοιχείο της κάρτας του εκάστοτε χρήστη δεν αποθηκεύεται στον δικτυακό τόπο https://theodoropoulos-insurance.gr/checkout. Επίσης, ουδεμία ευθύνη προκύπτει από την χρήση του δικτυακού τόπου https://theodoropoulos-insurance.gr/checkout για θέματα που τυχόν προκύψουν είτε με την εκάστοτε συναλλαγή είτε με τα στοιχεία της κάρτας. Για οποιαδήποτε αμφισβήτηση ή ενημέρωση σχετικά με χρεώσεις καρτών οι χρήστες θα πρέπει να απευθύνονται απευθείας στην τράπεζα που έχει εκδώσει την κάρτα τους, ώστε να ενημερωθούν για την τιμολογιακή πολιτική που εφαρμόζει η τράπεζα που εκδίδει την κάρτα τους.

Η χρήση της υπηρεσίας ηλεκτρονικής πληρωμής ασφαλίστρων που είναι διαθέσιμη στο δικτυακό τόπο https://theodoropoulos-insurance.gr/checkout απαιτεί την συλλογή και επεξεργασία στοιχείων και πληροφοριών του χρήστη (ήτοι ποσό πληρωμής, ονοματεπώνυμο, e-mail, αιτιολογία πληρωμής), τα οποία είναι απαραίτητα για την εξόφληση των ασφαλίστρων που ο χρήστης επιθυμεί. Για τα ανωτέρω στοιχεία καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια με τεχνικά και οργανωτικά μέτρα στα πλαίσια ασφαλείας των συναλλαγών μέσω διαδικτύου και προστασίας των προσωπικών δεδομένων του χρήστη σύμφωνα και με την νομοθεσία και δεν ανακοινώνονται ούτε μεταδίδονται σε τρίτους, εκτός από τα απαραίτητα στοιχεία, τα οποία ανακοινώνονται στην Alpha Bank για την εκτέλεση της πληρωμής. Κατά την χρήση της υπηρεσίας ηλεκτρονικής πληρωμής ασφαλίστρων, ο χρήστης συναινεί στην επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων του ο χρήστης μπορεί να ενημερώνεται από το ειδικό έντυπο «Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων – GDPR» που είναι αναρτημένο στον δικτυακό τόπο  https://theodoropoulos-insurance.gr. Ρητά δηλούται ότι άλλα στοιχεία (όπως αριθμός κάρτας, cvv2 κλπ) εισάγονται μόνο στην  ασφαλή σελίδα πληρωμών της υπηρεσίας Alpha e-Commerce της Alpha Bank μέσω ειδικής διασύνδεσης Re-Direct από τον δικτυακό τόπο https://theodoropoulos-insurance.gr/checkout.

Οι χρήστες του δικτυακού τόπου https://theodoropoulos-insurance.gr/checkout οφείλουν να συμπληρώνουν τα απαιτούμενα πεδία, προκειμένου να εξοφλήσουν τα ασφάλιστρά τους, με αληθή στοιχεία, να χρησιμοποιούν τον δικτυακό τόπο σύμφωνα με τους κανόνες ορθής συμπεριφοράς και όχι με παράνομο ή αντισυμβατικό τρόπο, ειδάλλως ευθύνονται για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί στον δικτυακό τόπο και να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλιση του απορρήτου των στοιχείων τους. Επίσης, ουδεμία ευθύνη προκύπτει από την χρήση του δικτυακού τόπου https://theodoropoulos-insurance.gr/checkout για την καταχώριση λανθασμένων στοιχείων, για την μη ορθή ολοκλήρωση της συναλλαγής, για την ύπαρξη ιών και δημιουργίας ζημιάς σε λογισμικό, εξοπλισμούς κ.α.

Πολιτική Επιστροφών – Ακυρώσεων Συναλλαγών

Οι χρήστες της υπηρεσίας ηλεκτρονικής πληρωμής ασφαλίστρων που είναι διαθέσιμη στο δικτυακό τόπο https://theodoropoulos-insurance.gr/checkout εφόσον επιθυμούν να ακυρώσουν την συναλλαγή που έχουν πραγματοποιήσει πρέπει να αποστείλουν σχετικό αίτημα στο e-mail: [email protected] και εν συνεχεία θα ενημερωθούν γραπτώς στο προσωπικό τους e-mail για την έκβαση του αιτήματός τους. Ρητά δηλούται ότι κάθε εξόφληση πρωτασφαλιστηρίου ή ανανέωσης ασφάλισης δεν ακυρώνεται, λόγω των εκ του νόμου εννόμων συνεπειών, διότι δεν επιτρέπεται άμεσα υπαναχώρηση. Ωστόσο, ο λήπτης της ασφάλισης, βάσει του άρθρου 11α παρ. 2 ΠΔ 237/86, δικαιούται να προβεί μελλοντικά σε καταγγελία της ασφαλιστικής σύμβασης και να του επιστραφούν τα καταβληθέντα μη δεδουλευμένα ασφάλιστρα.

Το περιεχόμενο των παρόντων όρων και προϋποθέσεων είναι δυνατόν να μεταβληθεί οποιαδήποτε χρονική στιγμή με ταυτόχρονη ενημέρωση στον δικτυακό τόπο. Οι χρήστες οφείλουν να ενημερώνονται κάθε φορά για τους ισχύοντες όρους.

Κατά τα άλλα ισχύουν και οι όροι χρήσης, που είναι αναρτημένοι στον δικτυακό τόπο https://theodoropoulos-insurance.gr στην σελίδα «Όροι Χρήσης» καθώς και οι όροι και οι διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου.